Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

The Croods (2013)

The Croods(2013)

Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ (Νίκολας Κέιτζ) σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι (Ράιαν Ρέινολντς), που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ (Έμα Στόουν). Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.



Είδος ταινίας: Animation | Adventure
Βαθμολογία: 6.6/10 (601)
Σκηνοθεσία: Kirk De Micco, Chris Sanders
Σενάριο: Chris Sanders, Kirk De Micco, Kirk De Micco, Chris Sanders
Ηθοποιοί: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener
Πρεμιέρα (US): 18/03/13
Πρεμιέρα (GR): 18/04/13
Χώρα παραγωγής: USA


Trailer:





The Lone Ranger (2013)

The Lone Ranger (2013)
Μια ομάδα Τεξανών αστυνόμων κυνηγάει τη συμμορία του Μπουτς Κάβεντις. Η συμμορία, όμως, στήνει ενέδρα και πετυχαίνει να σκοτώσει όλους τους διώκτες της. Μόνο ένας επιβιώνει, ο οποίος αναρρώνει υπό τη σωτήρια βοήθεια ενός Ινδιάνου, του Τόντο. Πλέον, ο αστυνόμος φοράει μαύρη μάσκα, καβαλάει το λευκό του άλογο, τον Σίλβερ, και με τον Τόντο πάντα κοντά αποζητά εκδίκηση επί των παρανόμων που παραλίγο να τον σκοτώσουν, αλλά κι επί όσων αψηφούν τον νόμο.

Ο Lone Ranger κατάγεται από το ραδιοφωνικό σίριαλ του 1938. Στη συνέχεια, «εμφανίστηκε» σε αυτό του Green Hornet, στο οποίο το άλτερ-έγκο του σούπερ ήρωα ήταν απόγονος του Τζον Ριντ.




ΕΙΔΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Action | Adventure | Western
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 4 July 2013 (Greece)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Gore Verbinski
ΣΕΝΑΡΙΟ: Justin Haythe (screenplay), Ted Elliott
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 149 'Λεπτά


Trailer : 




The Cloth (2013)

The Cloth (2013)

To Cloth είναι μία Αμερικάνική ταινία τρόμου/θρίλερ γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Justin Price, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο. Πρωταγωνιστούν οι Danny Trejo, Eric Roberts, Rachele Brooke Smith, Kyler Williett, και Steven Brand. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μία μυστική οργάνωση από που δημιουργήθηκε από την Καθολική Εκκλησία για να λύσουν το πρόβλημα των αυξανόμενων κρουσμάτων δαιμονισμού στην χώρα. Ένας άπιστος νεαρός (Kyler Williett) εντάχθηκε στην οργάνωση "Ύφασμα" για να προετοιμάσει μία νέα γενιά που θα έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σταματήσουν τον Βεελζεβούλ, τον απόλυτο Άρχοντα του Σκότους.




ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Justin Price
ΣΕΝΑΡΙΟ: Justin Price
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Danny Trejo, Eric Roberts, Rachele Brooke Smith
ΕΙΔΟΣ: Adventure | Fantasy | Horror


Trailer: