Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Once Upon A Time

Once Upon A Time 
(2011-)


Η Emma Swan είναι μια 28χρονη γυναίκα που εγκατέλειψε τον γιο της πριν από 10 χρόνια. Μια μέρα της χτυπάει την πόρτα ο Henry ένα 10χρονο αγόρι που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της και ζητάει απελπισμένα την βοήθεια της. Σύμφωνα με τον Henry, η Emma είναι η κόρη της Χιονάτης και του πρίγκιπα του παραμυθιού. Όταν γεννήθηκε με μαγικό τρόπο στάλθηκε μακριά από τον παραμυθένιο κόσμο για να προστατευτεί από την κατάρα της μάγισσας. Αδυνατώντας να βρει το μωρό, η μάγισσα παγίδεψε τους ήρωες του παραμυθιού στον δικό μας κόσμο στην πόλη Storybrooke, χωρίς να έχουν καμιά ανάμνηση του παρελθόντος. Σύμφωνα με την προφητεία το μωρό της Χιονάτης και του μαγευτικού πρίγκιπα όταν γίνει 28 χρονών θα τους ελευθερώσει από τα μάγια της διαβολικής βασίλισσας.



Season 1 (Trailer)

E01 Pilot
E10 7:15 AM

Season 2(Trailer)

E01 Broken
E13 Tiny
E19 Lacey

Season 3(Trailer)(κωδικός:123)
E06 Ariel
E07 Dark Hollow
E08 Think Lovely Thoughts
E09 Save Henry
E10 The New Neverland
E11 Going Home






AN....What If (2012)

Όλοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στη ζωή του ήρωα μας του Δημήτρη στην Αθήνα του 2009. Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα. Ένας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα το 2012. Ένας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα; Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη.. Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει...

Γλώσσα: Ελληνικά
Παραγωγή: 2012
Είδος ταινίας: Αισθηματικές,Δράμα
Σκηνοθέτης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ηθοποιοί: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου


Ninja Shadow Of A Tear


Να πολεμάει όλους και να μην εμπιστεύεται κανέναν είναι ο κωδικός της επιβίωσης που εφαρμόζει ο μάστερ των πολεμικών τεχνών Casey Bowman αφού η ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή του καταστράφηκε από μια άγρια πράξη βίας.Υποσχόμενος εκδίκηση, ο ατρόμητος αμερικανός παρακολουθεί τον ύπουλο το δολοφόνο από την Οσάκα στην Μπανγκόκ στη Ραγκούν, με τη βοήθεια ενός σοφού και πανούργο sensei. Μόνο με ενδείξεις και μια σειρά από θύματα στων οποίων τον λαιμό υπάρχουνσημάδια στραγγαλισμού από αγκαθωτό σύρμα.Πρέπει να πολεμήσει για να εκδικηθεί, καθώς και για να επιβιώσει, πρέπει να αυξήσει τις δεξιότητες του στην μάχη σε υψηλότερο επίπεδο, χρησιμοποιώντας ακόμη πιο βαθύ διαλογισμό για να ψεύτικο δικό του θάνατο. Στόχος του ο απειλητικός άρχοντας των ναρκωτικών Goro, που πλημμυρίζει τους δρόμους με θανατηφόρα ναρκωτικά φτιαγμένα σε απομακρυσμένο εργοστάσιο μέσα στη ζούγκλα.Για να ετοιμαστεί για την τελική αναμέτρηση ο Casey πρέπει επιτέλους να γίνει ένας αόρατος πολεμιστής αντάξιος του ονόματός των Ninja. Αλλά ακριβώς τη στιγμή που το θύμα του είναι στριμωγμένο, μια απροσδόκητη τροπή δείχνει στον Casey ότι αυτή η μάχη είναι μόνο η αρχή και ότι πραγματικά δεν μπορεί να εμπιστεύεται κανέναν.(2013)

Σκηνοθέτης:  Isaac Florentine

Ηθοποιοί:  Scott Adkins, Vithaya Pansringarm, Ron Smoorenburg





http://adfoc.us/16085136332200

Frozen

Η νεαρή Άννα έχει καταραστεί από την αποξενωμένη της αδελφή με την παγωμένη καρδιά, τη βασίλισσα του Χιονιού. Η μόνη ελπίδα για την Άννα είναι να επιβιώσει από ένα απίθανο κι επικίνδυνο ταξίδι μέσα στους απέραντους πάγους, παρέα με τον Κριστόφ, έναν λάτρη της περιπέτειας, το ελάφι του κι έναν χιονάνθρωπο. Για α λιώσει την παγωμένη καρδιά, η Άννα και η παρέα της πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο και μια στρατιά από παγωμένους πολεμιστές.