Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Only God Forgives (2013)

Only God Forgives (2013)

Ο Αμερικανός Τζούλιαν διευθύνει έναν πυγμαχικό όμιλο στην Ταϊλάνδη, ο οποίος είναι βιτρίνα της οικογενειακής επιχείρησης διανομής ναρκωτικών. Όταν ο αδελφός του, Μπίλι, δολοφονείται, η μητέρα του Τζούλιαν, η Τζίνα, καταφτάνει στην πόλη. Το μόνο που αποζητά είναι εκδίκηση και θέτει υπεύθυνο τον Τζούλιαν για να την πάρει. Οι σύνδεσμοι του Τζούλιαν με τον υπόκοσμο τον οδηγούν στον «Άγγελο Εκδίκησης», έναν συνταξιοδοτημένο αστυνόμο που γνωρίζει τα πάντα και είναι ταυτόχρονα δικαστής και τιμωρός. Η Τζίνα θέλει από τον Τζούλιαν να τον σκοτώσει, χωρίς να σκεφτεί οποιοδήποτε κόστος.



ΕΙΔΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Crime | Drama | Thriller
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 22 May 2013 (France)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Nicolas Winding Refn
ΣΕΝΑΡΙΟ: Nicolas Winding Refn
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm
ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: Ενσωματωμένοι


Trailer:




Beneath (2013)

Έξι μαθητές του Λυκείου γιορτάζουν την αποφοίτησή τους με μια εκδρομή σε μια λιμνη. Καθώς είναι αμέριμνοι στη βάρκα δέχονται επίθεση από ένα γιγάντιο ψάρι το οποίο προσπαθεί να τους βυθίσει. Καθώς αγωνίζονται να βγουν στην ακτή η βάρκα μπάζει νερά και πρέπει να αποφασίσουν ποιος πρέπει να θυσιαστεί για να γλιτώσουν οι υπόλοιποι, ένας αγώνας επιβίωσης, ξεκινάει..







ΕΙΔΟΣ: Horror  Thriller
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 3 May 2013 (USA)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Larry Fessenden
ΣΕΝΑΡΙΟ: Tony Daniel, Brian D. Smith
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Daniel Zovatto, Bonnie Dennison, Chris Conroy
ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: Ενσωματωμένοι





The White Queen

 Το «The White Queen» είναι μια καθηλωτική απεικόνιση, μιας απο τις πιο ταραχώδεις εποχές της Αγγλικής ιστορίας. Μια ιστορία αγάπης και πόθου, αποπλάνησης και εξαπάτησης, προδοσίας και φόνου που παρουσιάζεται μέσα απο την οπτική τριών διαφορετικών, πλήν εξίσου αδίστακτων γυναικών, της Elizabeth Woodville, της Margaret Beaufort και της Anne Neville. Στην αναζήτηση για την εξουσία, θα μηχανοραφήσουν, θα χειραγωγήσουν και θα αποπλανήσουν στο δρόμο πρός τον θρόνο της Αγγλίας.»Η νέα σειρά είναι βασισμένη σε μια σειρά απο νουβέλες της Phillipa Gregory («The Other Boleyn Girl») και θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.

Stars: Aneurin Barnard, Rebecca Ferguson, Amanda Hale
Year: 2013
Genres: Drama, Action
Country: UK
Language: English
Runtime: 60 min


Season 1 (Trailer)

E04:The Bad Queen
E05:War At First Hand
E06:Love And Death