Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

The Dictator (2012)

Η ηρωική ιστορία ενός δικτάτορα, ο οποίος ρισκάρει τη ζωή του για να εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δεν θα έρθει ποτέ στη χώρα που τόσο ...στοργικά καταπιέζει.




Σκηνοθεσία : Larry Charles
Κειμενογράφος :  Sacha Baron Cohen, Alec Berg, 2 more credits »
Πρωταγωνιστούν:  Sacha Baron Cohen, Anna Faris, John C. Reilly







Trailer: 


Bachelorette (2012)

Το βράδυ πριν το γάμο της σχολικής τους φίλης, Μπέκυ, τρεις φίλες συγκεντρώνονται για το παραδοσιακό μπάτσελορ πάρτυ. Η Ρέγκαν, μια υπερφιλόδοξη κυρία των τιμών, που ενοχλείται κρυφά που δεν είναι η πρώτη της παρέας που παντρεύεται, η Τζίνα πνευματώδης και σαρκαστική, αλλά αθεράπευτα ρομαντική κατά βάθος, και η Κέιτι θέλει απλά να περνάει καλά και να ζει μέσα στα λούσα. Οι τρεις τους θα εκτροχιαστούν πολύ γρήγορα, θα εισχωρήσουν ακάλεστες στο πάρτι του γαμπρού, θα καταστρέψουν το νυφικό, θα φλερτάρουν, θα περάσουν ένα διήμερο που θα τους μείνει αξέχαστο για όσο ζουν. Αν καταφέρουν να σώσουν το γάμο.






Trailer:



Prisoners (2013)

Ο Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του απελπισμένου πατέρα και ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο ρόλο του αστυνομικού που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν με κάθε τρόπο να λύσουν το μυστήριο. Δυστυχώς, όμως το μόνο στοιχείο που έχουν είναι ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός συλλαμβάνεται αλλά λόγω ανεπαρκών αποδείξεων αφήνεται ελεύθερος. Ο πατέρας της 6χρόνης μικρής, με μοναδικό στόχο να βρει την κόρη του, θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια, παίρνοντας το νόμο στα χέρια του.
Σκηνοθεσία : Denis Villeneuve
Σεναριογράφος : Aaron Guzikowski
Πρωταγωνιστούν : Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis






Trailer :












The Originals (2013-)

Η σειρά επικεντρώνεται στην αρχέγονη οικογένεια Mikaelson με τους αρχέγονους βρικόλακες Klaus, Elijah και Rebekah. Όταν ο Klaus λαμβάνει ένα γράμμα επιστρέφει στην Νέα Ορλεάνη, μια πόλη που έχτισε αιώνες πριν μαζί με την οικογένειά του και επανασυνδέεται με τον πρώην προστατευόμενό του, Marcel, που είναι τώρα δική του πόλη. Τώρα ο Klaus θα προσπαθήσει να πάρει πίσω την πόλη του, μαζί με την βοήθεια του αδερφού του, Elijah που τον ακολούθησε. Εκεί όμως ο Elijah μαθαίνει ότι η Haylay, από την σειρά The Vampire Diaries, κυοφορεί το παιδί του Klaus. Εκτός από τα αδέρφια της, η Rebekah θα επιστρέψει στην Γαλλική συνοικία της Louisiana, όπου εκείνη και η οικογένειά της άφησαν ανεξίτηλο σημάδι, το 1990.
Σκηνοθέτης:  Julie Plec
Ηθοποιοί: Joseph Morgan, Charles Michael Davis, Daniel Gillies, Callard Harris



Season 1